ІСТОРІЯ КИЄВА В EGO-ДОКУМЕНТАХ: ЛИСТ Г.П. ҐАЛАҐАНА ДО О.В. КОЧУБЕЯ 1857 р. - Будзар, Марина (Київські історичні студії, 2017)
У статті наводиться лист Г.П. Галагана до дядька його дружини О.В. Кочубея, у якому описано події приїзду до Києва Олександра II 1857 р.