МАЄТНОСТІ АНАСТАСІЇ СКОРОПАДСЬКОЇ НА КРОЛЕВЕЧЧИНІ - Мицик, Юрій (Київські історичні студії, 2017)
У статті наводяться архівні документи щодо матеріального становища гетьманші Анастасії Скоропадської та її особистого життя.