КРИМСЬКІ ОБ’ЄКТИ КУЛЬТУРНОЇ СПАДЩИНИ ЮНЕСКО: ПОСТАНЕКСІЙНИЙ СИНДРОМ (НА МАТЕРІАЛІ ЕЛЕКТРОННИХ ВИДАНЬ) - Кривошея, Ігор; Якименко, Людмила (Київські історичні студії, 2017)
У статті проаналізовано співпрацю Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) з Україною в питаннях збереження та примноження культурної спадщини. Акцентується увага на кримських об’єктах, які потрапили під іноземний вплив після загарбання півострова Росією, і діяльності українського зовнішньополітичного відомства в цьому питанні.