ВІРМЕНСЬКА ГРОМАДА В КАМ’ЯНЦІ-ПОДІЛЬСЬКОМУ XVI–XVII СТ. - Зотова, Тетяна (Київські історичні студії, 2016)
У статті проаналізовано основні етапи становлення та функціонування вірменської громади в Кам’янці-Подільському. Акцентується увага на статусі міста й засадах самоврядування. Визначені особливості торговельної та ремісничої діяльності вірменської громади в період XVI–XVII ст.