ТРАНСПОРТНА ПОЛІТИКА ЯК ІМІДЖЕУТВОРЮВАЛЬНИЙ ФАКТОР ЗОВНІШНЬОПОЛІТИЧНОЇ СТРАТЕГІЇ ТУРКМЕНІСТАНУ - Аманмурадов, Нурберди (Київські історичні студії, 2016)
У статті визначено основні пріоритети транспортної політики сучасного Туркменістану в контексті формування його позитивного іміджу, соціально-економічної модернізації туркменського суспільства та ініціатив президента Г. Бердимухамедова для послідовної інтеграції країни у світову транспортну систему. Розкрито значення низки важливих документів, пов’язаних з розвитком євроазіатських транспортних зв’язків через територію Туркменістану і створенням стійкої транспортної системи.