ІНФОРМАТИВНІ МОЖЛИВОСТІ ВИВЧЕННЯ ІММІГРАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ КАНАДИ НА СУЧАСНОМУ ЕТАПІ - Бурцева, Марія (Київські історичні студії, 2016)
У статті оглянуто інформативні можливості дослідження державної політики Канади у сфері імміграції та побудови мультикультурного суспільства у 1976–2012 рр. Здійснено спробу ви окремити основні групи джерел, завдяки яким можна вивчити основні прояви та особливості формування та реалізації канадської політики в означених сферах. Головним чином зосереджено увагу на матеріалах, які представлені на різних інтернет-ресурсах, зазначена їх інформативна цінність для вивчення канадської політики стосовно іммігрантів, біженців та інших груп населення.