ПОВСЯКДЕННЕ ЖИТТЯ КИЇВСЬКОГО СТУДЕНТСТВА У 1960–1970-х рр.: СОЦІАЛЬНО-ПОБУТОВІ АСПЕКТИ - Кропивко, Олена (Київські історичні студії, 2016)
У статті розглядаються соціально-побутові аспекти повсякденного життя студентів та особливості розвитку вишів м. Києва в період 60–70-х років ХХ ст. Аналізується законодавча і нормативна база розвитку соціально-побутової інфраструктури вищих навчальних закладів. Значну увагу приділено питанням розвитку складових соціальної інфраструктури: забезпеченості навчальних фондів, поліпшенню житлово-комунальних умов, громадського харчування та медичного обслуговування студентів.