З УНІВЕРСАЛІВ ГЕТЬМАНІВ І ПОЛКОВНИКІВ XVII ст. - Мицик, Юрій (Київські історичні студії, 2019)
У статті представлені архівні документи, універсали гетьманів і полковників, які стосуються Мгарського монастиря, його маєтностей, відносин з містом Лубни.