ІНФОРМАЦІЙНО-ПРОПАГАНДИСТСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ ОУН(Б) І УПА СЕРЕД НАСЕЛЕННЯ ОКУПОВАНОЇ ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ - Vynogradov, Stepan (Київські історичні студії, 2019)
У статті аналізується інформаційно-пропагандистська діяльність ОУН(Б) і УПА серед населення України проти нацистських окупантів в роки Другої світової війни (червень 1941–1944 рр.). Автор доводить, що антинімецька пропаганда мала свої особливості, які відрізняли її від інших пропагандистських напрямків українських націоналістів, а зміст пропагандистської діяльності відповідав кожному конкретному етапові боротьби ОУН і УПА з урахуванням особливостей національних спільнот, на які розповсюджувався інформаційно-пропагандистський вплив.