УКРАЇНСЬКИЙ ТЕХНІЧНО-ГОСПОДАРСЬКИЙ ІНСТИТУТ 1932–1952 рр. - Utkin, Olexandr (Київські історичні студії, 2019)
У статті висвітлюються основні етапи функціонування української вищої школи — Українського технічно-господарського інституту в еміграції на території Чехословаччини та Німеччини впродовж 1932–1952 рр. Аналізується навчально-виховний процес, найважливіші досягнення в науково-дослідній роботі, розкривається значення діяльності вузу як освітнього закладу.