НАЦІОНАЛЬНЕ ПИТАННЯ В ІДЕОЛОГІЇ ТА ПРАКТИЦІ «БІЛОГО РУХУ» ПІВДНЯ РОСІЇ (1919–1920 рр.) - Ladnyi, Yurii (Київські історичні студії, 2019)
Стаття присвячена історико-етнологічним питанням часів Української Революції. Автор розглядає еволюцію національного питання в ідеології та практиці «білого руху» Росії. У публікації проаналізовано етнонаціональну політику, яку проводили на теренах України білогвардійські режими А. Денікіна та П. Врангеля. Розвідка узагальнює і доповнює існуючі з цієї проблеми історико-політологічні дискурси.