КИЇВ РАННЬОТОТАЛІТАРНОЇ ДОБИ ОЧИМА КИЇВСЬКИХ ГУМАНІТАРІЇВ - Бонь, Олександр (Київські історичні студії, 2015)
У статті досліджується соціокультурне середовище Києва ранньототалітарної доби (1918–1929) на основі неопублікованих чи маловідомих спогадів представників мистецьких кіл та їх листування.