ДІЯЛЬНІСТЬ СОЮЗУ УКРАЇНЦІВ САМОСТІЙНИКІВ У КАНАДІ В МІЖВОЄННИЙ ПЕРІОД - Дзира, Олеся (Київські історичні студії, 2015)
У статті проаналізовано та схарактеризовано напрями й результати діяльності Союзу українців самостійників, а також похідних від нього організацій. Визначено роль Союзу в ліберальному русі українців Канади в період між двома світовими війнами.