РЕГІОНАЛЬНА ПОЛІТИКА В АЗЕРБАЙДЖАНСЬКІЙ РЕСПУБЛІЦІ: АКТИВІЗАЦІЯ НАПЕРЕДОДНІ ПРЕЗИДЕНТСЬКИХ ВИБОРІВ 2013 РОКУ - Дуднік, Олександр (Київські історичні студії, 2016)
У статті розкрито особливості регіональної політики в Азербайджані, причини її активізації напередодні президентських виборів 2013 р., а також дії уряду і президента щодо вирішення соціально-економічних проблем в регіонах країни.