Посли генерального сеймика Руського воєводства на коронаційний сейм 1669 року - Знак, Марта (Київські історичні студії, 2021)
У статті розглянуто «сеймикові біографії» шістьох послів, які репрезентували Львівську, Перемишльську та Сяноцьку землі Руського воєводства на коронаційному сеймі Міхала Корибута Вишневецького 1669 року. Для дослідження були використанні джерельні матеріали генерального сеймика Руського воєводства другої половини XVII століття. Продемонстровано роль посольства в публічно-політичній діяльності краю.