Науково-педагогічна діяльність Костянтина Воблого в Імператорському університеті Св. Володимира - Єгорова, Олена (Київські історичні студії, 2021)
У статті на основі опублікованих й архівних матеріалів репрезентовано науково-педагогічну діяльність професора Костянтина Воблого в Імператорському університеті Св. Володимира. Внаслідок аналізу використаного комплексу джерел обґрунтовано думку про те, що він здобув добру освіту на батьківщині й за кордоном, а основним предметом його лекцій впродовж 1909–1917 р. була статистика.