ІСТОРІЯ КУРЕНЯ ІМЕНІ КНЯЗЯ СВЯТОСЛАВА УКРАЇНСЬКОЇ ПОВСТАНСЬКОЇ АРМІЇ - Бігун, Ігор (Київські історичні студії, 2020)
У статті досліджено історію куреня ім. князя Святослава, який у вересні 1943 — січні 1944 р. входив до загону ім. Івана Богуна групи «Турів» Української повстанської армії. З’ясовано організаційну структуру куреня та її еволюцію, встановлено справжні імена низки командирів підрозділів. Крім того, описано бойові дії, які вели сотні куреня проти німецьких окупантів і польських партизанських загонів у сучасних Володимир-Волинському й Турійському районах Волинської області.