КРАЄЗНАВЧИЙ АСПЕКТ ДІЯЛЬНОСТІ БІБЛІОТЕК ЧЕРНІГІВЩИНИ ДРУГОЇ ПОЛОВИНИ XX ст. - Ігнатенко, Марина (Київські історичні студії, 2015)
У статті аналізується стан розвитку та особливості бібліотечного краєзнавства як складника краєзнавчого руху регіону другої половини XX ст. Досліджуються форми, методи та наслідки популяризації краєзнавчої літератури серед населення Чернігівщини.