З ЛИСТІВ ІВАНА БОБЕРСЬКОГО ДО ОСТАПА ГРИЦАЯ - Мицик, Юрій; Тарасенко, Інна (Київські історичні студії, 2018)
У статті аналізується листування громадсько-політичного діяча Івана Боберського з письменником Остапом Грицаєм. Листи засвідчують велику роботу української еміграції зі збереження вітчизняної історичної спадщини.