ЗВ’ЯЗКИ ВІТЧИЗНЯНОЇ ДІАСПОРИ В КАНАДІ З УКРАЇНОЮ (1991–2014 рр.) - Потіха, Зінаїда (Київські історичні студії, 2018)
У статті висвітлюється вплив української діаспори на співпрацю між Україною та Канадою через громадські організації в період за 1991–2014 роки. Наголошено, що важливою складовою сучасної державної етнополітики є інтенсифікація зв’язків української діаспори з Україною. Обґрунтовані перспективні напрями двостороннього співробітництва країн.