ТВОРЧІСТЬ УКРАЇНСЬКОЇ ІНТЕЛІГЕНЦІЇ НА СТОРІНКАХ ОКУПАЦІЙНОЇ ПЕРІОДИКИ 1941–1943 РОКІВ - Салата, Оксана (Київські історичні студії, 2015)
У статті висвітлюється діяльність творчої української інтелігенції, зокрема поетів, в умовах нацистської окупації; їхнє бачення ситуації, що склалася на захоплених територіях, відображення повсякденного життя пересічних