ПОСТАТЬ М. ОМЕЛЯНОВИЧА-ПАВЛЕНКА В КОНТЕКСТІ УКРАЇНСЬКОЇ РЕВОЛЮЦІЇ 1917–1921 РР. - Сидоренко, Андрій (Київські історичні студії, 2018)
У статті розглянуто постать М. Омеляновича-Павленка в контексті Української революції 1917–1921 рр. Визначено його діяльність під час основних етапів її перебігу. З’ясовано ставлення М. Омеляновича-Павленка до національних державних утворень доби Української революції, їх лідерів.